e
Banner

Etiketler: ceva logistics



CEVA Logistics, Airbus ile tedarik sözleşmesi imzaladı


Yayın: 25-02-2021
Kategori: Lojistik

Uluslararası havacılık sektöründe büyük atılımlar yapan CEVA Logistics, uçak üreticisinin Hamburg, Almanya’daki montaj tesisinde Airbus için üretim tedarik sürecini yönetmek üzere sözleşme imzaladı. 




CEVA, sağlık lojistiği hizmetlerini FORPATIENTS adıyla markalaştırdı


Yayın: 04-05-2021
Kategori: Lojistik

CEVA Logistics, ısıya duyarlı ürünler için geliştirdiği yeni alt markası FORPATIENTS ile sağlık ve eczacılık sektörlerinde faaliyet gösteren müşterilerine verdiği desteği genişleteceğini duyurdu.




CEVA, Çin-Avrupa hattındaki blok tren hizmetlerine iki yeni halka ekledi



CEVA Logistics, Çin ve Avrupa limanları arasında sunduğu hizmetleri yeni servislerle güçlendirmeye devam ediyor. Çin’in Xi’an şehrinden İngiltere’nin Immingham şehrine sefer yapacak yeni tren feribotunu hizmete açan şirket, Xi’an – Almanya, Mukran (Sassnitz) limanı rotasındaki mevcut hizmetlerine özel bir servis daha ekledi. 




CEVA Logistics Ferrari’nin yeni lojistik partneri oldu


Yayın: 28-01-2022
Kategori: Lojistik

CMA CGM Grubu bünyesinde faaliyet gösteren CEVA Logistics Ferrari ile yeni, global ve çok yıllık bir iş ortaklığına imza attı. CEVA Logistics resmi lojistik ortağı olarak Ferrari’nin yarış faaliyetlerine destek olacak. Bununla birlikte CEVA, Formula 1 yarışlarında tüm zamanların en başarılı ekibi olan Scuderia Ferrari ekibinin de Takım Ortağı oldu.  




CEVA’dan Avrupa’ya 7 günde teslimat



CEVA Lojistik, Türkiye-Avrupa ticaret hattında intermodal çözümleriyle kara yolu ile yapılan taşımalara kıyasla, yaklaşık yüzde 20 maliyet avantajı ve kapıdan kapıya teslimatta ortalama 7 gün transit süre sunuyor. Şirket, odağına aldığı e-ticaret alanına ise yatırımlarını sürdürüyor. 




CEVA, CEIV sertifikalı istasyon sayısını yediye çıkardı


Yayın: 18-10-2022
Kategori: Havayolu

CEVA Lojistik, lityum pil sertifikalı istasyon sayısını yediye yükseltti. Şirket, yıl sonuna kadar istasyon sayısını dokuza çıkarmayı hedefliyor. 




CEVA Lojistik global bitmiş araç lojistiğine iddialı giriyor


Yayın: 25-01-2023
Kategori: Lojistik

CEVA Lojistik, 2022 yılında alımını gerçekleştirdiği GEFCO’nun operasyonları ile global bitmiş araç lojistiği (FVL) için özel birim kuruyor. 4 bin kişinin görev yapacağı, 1.600 kamyon, 3.000 araç nakliye vagonu ve 100’den fazla araç bileşiminden oluşacak birim, GEFCO COO’su Emmanuel Cheremetinski tarafından yönetilecek. GEFCO’nun diğer faaliyetleri ise mevcut CEVA operasyonları ile birleştiriliyor.